May 30, 2013

pimp my bike


I pimped the crap outta my bike and now it's the friggin' coolest ride ever!! It can be forseen that little nina's big bum is gonna be sore this summer! And oh yes, my hair is black, suck on that!

Love, Nina

13 comments :

 1. tää tarkottaa vaan yhtä asiaa: PYÖRÄRETKI + PIKNIK

  ReplyDelete
 2. Woaaah, maailman siistein pyörä! :3

  ReplyDelete
 3. vau mikä blogi! ihania kuviaaaaaaa

  ReplyDelete
 4. you remind me of Princess Chelsea in some silly way.. and I adore it!

  ReplyDelete
 5. oijoi eksyin tänne googlen kautta ku etin tietoja vertical medusasta/jestrumista vaimikälie ja nyt on pakko kysyy tuosta siun lävistyksestä pari juttuu :D

  sattuko ottaminen? entä miten pitkään kesti parantumisessa ja lävistykseen tottumisessa? hyvät ja huonot puolet?

  ReplyDelete
  Replies
  1. jee mukavaa jos voin olla avuks!:3

   kyllä sattui suoraansanottuna ihan vitusti mutta kyllä siitä hengissä selviää. Muistaakseni itsellä kesti 4-5 kuukautta että oli parantunu aivan täysin niin että sai vaihdettua korun mutta kipu ja muu meni ihan parissa viikossa poies. ja siinä samassa parissa viikossa siihen tottukin ihan hyvin.

   hyviä puolia: ihan sairaan hieno kaunis upea wouwou! ja tuntuu kivalta (myös poikaystävän mielestä hehee;33) en osais enkä halua enää olla ikinä ilman!

   huonoja puolia: pari ekaa päivää meikällä oli sairaan ruma mustamakkaraa muistuttava huuli (mut plää pikkujuttu ja tosi yksilöllistä, joillain näyttää et ois upeet muhkeet pusuhuulet ni tää voi olla hyväki puoli:DD), se että joutu niin pitkää pitämää aivan sairaan pitkää tappia siinä ennenku parani täysin, huulipunan laittaminen on helvetin ärsyttävää! ja sit vielä se ku juo suoraan tölkistä ni jää välillä sen terävän reunan alle tää alempi pallo ja sattuu mut siinäpä ne! eli aika rotanpapanoita nää huonot jutut verrattuna hyviin ja en oo katunu sekuntiakaan jestrumin ottamista, luv this<3

   Delete
 6. ei vittu tää jopoliini!!! maailman paras :3

  ReplyDelete
  Replies
  1. tiedän, vaikka itse sanonkin (<-voiko noin sanoa??!) ihansama mut JOO SE ON PARAS SAKHELI!

   Delete