September 11, 2012

life on mars
camo jacket-ONLY
scarf-H&M
sequin beret-Seppälä
bag-2nd hand
Today's ensemble. Wearing many newbies for the first time and love 'em all. Especially that burgundy dress, so perfect! Bought the same one in black too 'cause way good (and cheap!) dresses don't come along that often.. Also fancy my new sequin beret though I'd prefer a silver one.. Haven't found one yet so had to get this black one for a temporary substitute.8)) Cat-eye sunglasses also got thumbs up. My mom bought them for me from such glamorous place as Prisma, a local supermarket haha. Thanks mom! Oh and mother dear, if u reading this please skip the next part8---)

I'm so broke right now, spent all my money ordering clothes, shoes and such and such from ebay and some other places.. DAMN NINA! Right now I'm a bit pissed with myself for being such a dork with my money but I know I'm gonna be so ridiculously overjoyed when the packages start arrivingx)) Oh the materialist's bliss.. And noodles with ketchup doesn't sound so bad, erm..

But now I am going to be a good girl and wash my bathroom sink, ewwww! Bye!

Love, Nina

10 comments :

 1. 'Järki hoi! Älä jätä'- sun kohal tais niin jo käydä!

  ReplyDelete
  Replies
  1. haluaisitko perustella argumenttisi?:3

   Delete
  2. toki.
   Se et ei niitä kaikkia rahoja täydy/tarvi vaatteisiin tuhlata,,et osan vois säästää niin olis sit varaa syyäkkii hiukan monipuolisemmin kuin just tyyliin nuudeleit ketsupin kera,,,
   ja kun ainakiin asukuvien perusteella siul on ilmeisemmin paljon vaatteita,,et oisitkos ees välttämättä tarvinnu uusii vaatteita? Toki ymmärrän et on kivaa/ihanaa tilata/ostaa/saada uusii vaatteita,, mut eihän kaikkee tarvii kerralla ostaa/tilata,,
   mutta kumminkin, omatpahan on rahat,,et en toki sano ettetkö mukama sais tilata,,toki saat,, mut toimpahan silti oman mielipiteeni asiasta esille.

   Delete
  3. olen aivan samaa mieltä kanssasi, olisin varmasti pärjännyt ilmankin suurinta osaa, ellen jopa kaikkia, tilaamiani asioita. En tunne tarvetta puolustella itseäni koska tällainen järjetön rahankäyttö on todellakin ihan naurettavaa, mutta haluan kuitenkin kertoa että olen viimeiset kolme kuukautta elänyt ihan kädestä suuhun ja nyt kun tuli hieman enemmän rahaa vihdoin niin karkasi kyllä mopo totaalisen käsistä. minulla on ehdottomasti ongelmia rahankäytön kanssa ja yritän (ja olen onnistunutkin jo hieman) parantaa tapojani. nyt vain repsahti. kaduttaa, mutta olenpahan edes hetken onnellinen uutuuksieni keskellä..

   Delete
  4. Ei siun tarvitsekkaan enkä sitä pyydäkkään,
   kun kuten sanoinkin et siun ovat rahat, mutta säästämistä on hyvä opetella. Niin toivonkii paljon onnea siulle rahankäytön harjoittelemisen kanssa ja toivotaan että onnistut!(~uskon kyllä et onnistut aivan varmasti! tottakai se tulee olemaan aluksi hankalaa, mutta kyll se sit helpottuu jossain vaiheessa!) :)

   Delete
  5. kiitos kannustuksesta!:3 aion yrittää parhaani ja AION onnistua!

   Delete
 2. such a lovely hair you've got <3 where did you buy those amazing dresses? love burgundy!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oh I don't like my hair at all right now..
   oops forgot to write it there, the dress is from H&M :3

   Delete
 3. ooh! you're so pretty! love the outfit!

  ReplyDelete