.

September 30, 2012

been doin' some pimpin'





Been sick and bored outta my mind so decided to kill some time by modifying some flea market finds. I didn't remember to take any before pictures but the denim dungaree dress and those denim shorts (cut from old jeans) were just dark blue denim and the dress was plain white. Dress and shorts only got some dyeing treatment but dungaree dress thingy got also shortened and ripped from few spots. They are all prettier irl than in these godawful photos. The lighting of this damn old house is to blame but I quess you can mostly figure out what I've accomplished from this set of gifs. I'm pleased with how all three turned out. Yay. Bye.

Love, Nina

8 comments :

  1. Teet aina söpöimmät gifit! Pesukone ei oo koskaan ennen ollu yhtä hypnoottinen.

    ReplyDelete
    Replies
    1. oo kiiti!:3 istuin oikeesti pitkän tovin tuijottamassa tota konetta kun se pyöri! se oli niin ihana kun oli vaaleenpunaista vaahtoa uu^^

      Delete
  2. hahaha toi eka giffi on niin söpö! :-D

    tthephotosonmywall.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. Hmm, miten värjäsit nuo farkkusortsit, ja mitä siihen käytit? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ensin liotin niitä kloriitti-vesiseoksessa että vaalenisi, sitten liotin toista puolta pesuvadissa jossa oli kuumahkoa vettä, merisuolaa ja dylonin vaaleanpunaista käsinvärjäykseen tarkoitettua värijauhetta ja sen jälkeen toinen puoli samanlaiseen soppaan jossa vain vaaleanpunaisen sijaan oli violetti väri. sitten vaan shortsit pesukoneeseen pyörimään jotta liiat värit peseytyy veke ja valamish! :33 Ja molemmissa väreissä siis annoin lillua noin puoli tuntia - tunnin.

      Delete