November 19, 2013

cärrrr bärrrr
Menin ja täytin tuossa sunnuntaina 22 vuotta ja lärviteltiinkin viikonloppu laivassa/tallinnassa lemppari-ihmisten kanssa jee<3 siitä reissusta lisää myöhemmin jos jotain julkasukelposta ilmaantuu.. Nää kuvat on perjantailta kun juhlittiin porukoiden kanssa ikääntymistäni, toi hattu on lahja itseltäni itselleni hihhihhii!! Ja eiks oo aika pähee kakku, äiti on taikuri!^^ "Ainoot" kriteerit jotka annoin oli että pinkkiä turkoosia kookosta sitruunaa meriaihe yksisarvinen loch ness. Ja kaikki kohdat check oujee tattis mama!

I turned 22 on sunday and me and mah fav buddies went on a cruise in my honor haha, nut more on that later.. These pics are from friday as we celebrated my bday with my family. I bought that hat as a gift for myself, sooooo cuteeee aaaaaaagh!! And what about that cake?! My mom is a magician!!<33 Atm I'm a zombie so I better go and continue terrorizing the village haha bye.

Love, Nina

9 comments :

 1. Toi paita on super uuu sen ostamista en itekään vaan millään pystynyt vastustamaan!

  ReplyDelete
 2. tein äiti tekee parhaita kakkuja<3

  ReplyDelete
 3. Your outfit is so cute! Love the hat and the cat shirt. Happy belated birthday ;)

  ReplyDelete
 4. Adorei essas fotos, elas me lembram Fairy Kei, ja fiz ate um post no meu blog sobre isso: http://psicotendencia.blogspot.com.br/2013/10/harajuku-fair-key.html

  xx

  ReplyDelete
 5. http://shop.ifladies.com/catalog/product/view/id/8463/s/my-little-pony-blouse-multi/category/127/ Tästä pusero sulle?

  ReplyDelete