October 5, 2013

cat skeleton


Tää uusi kaunotar vilahtikin jo noissa matkapolaroideissa mutta tässäpä parempaa otosta. Kävin siis Dublinissa Zulu Tattoossa herra Franin neulan alla, ja ai jumpe, että rakastelen lopputulosta!! Ja olipahan kuulkaas halvempaakin! Tämä luukisu maksoi vaivaset 160 euroa, kun esimerkiksi rannetatuointini maksoi täällä kotosuomessa 120e. Hell yeah! Helvetti joo!

Niin ja jos ette oo mitään kreisejä kielivirtuooseja niin saatoitte huomata lukevanne suamekiälist tekstipätkää. Päätin että molempi parempi, että noin että. I'm back baby! Eiko siis.. Oon takas beibe!

Got this beauty beaten on my back in Zulu Tattoo Dublin by the talented mr Fran! I could not be more happy with this! Lu-lu-lu-lu-lu-lu-luuuuuuv!!

Love, Nina

18 comments :

 1. Ihana! Mulla on keskiviikkona tatska-aika, rahaa varattuna sellaset 300e. Auuuuuu :/

  http://fortheloveoftyping.blogspot.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. oo jotain isompaakin siis ottamassa?:3

   Delete
  2. ehkä alueeltaan pikkasen pienempi jopa kun toi sun, mutta aika paljon yksityiskohtaa!

   Delete
  3. muistakin heti laittaa blogiis kuva haluun nähä;**

   Delete
 2. miten oot voinu maksaa ranteista 120€? Mä maksoin mun teksitatuoinnista (enemmän tekstiä kuin sinulla) 70€

  ReplyDelete
  Replies
  1. aika perus alotusmaksu suomessa on 80 euroa ja en kadu sekuntiakaan että menin ottamaan maailman parhaalle äijälle vaikka ois kympin pari maksanuki enemmän ku jossain muualla:3 mutta siis alotusmaksu aika tosi keskiverto suomalaistasoa et on kyllä teikällä käyny hyvä tuuri löytää noin halpa mesta;bb

   Delete
 3. Totally amazing tattoo! Love it! :)

  ReplyDelete