April 29, 2012

saturday morning

Was so inspired by this project of Hanna, her sister and Peeta, I decided to get rid of my dyeing virginity! I want to do a bunch of cool coloured shorts for the summer but I thought I'd start with something simpler. Also I do not own any shorts to dye yet so that might have had something to do with this decision too..:----D anyways I dyed my old top, forgot to take a before shot but it's the same I had on in this picture for example. Anyways here's what happened:

these are the colours I used

and there's mah top taking a pink bath

nothing to do with nothing

brunch break!

got bacon, got poached eggs, got beans, got croissants, got toast, got chocolate chip pancakes..

...got raspberry-peach-mango smoothie, got apple juice, got herbal tea.. pretty much got everything!

yum! also got a nice bloated tummy after finishing that..8---)

okay back to the dyeing!
result<3 perfect, thinks I!

Love, Nina

8 comments :

 1. The deying result looks so cute, I love the colours! :)

  ReplyDelete
 2. oi että, näyttää ihanalta, sekä brunssi että toppi! kattelin kans hannan blogista tutoriaalia, mutta en tiedä uskallanko kokeilla, onnistun kuitenki värjäämään kylppärin kaakelit tai muuta vastaavaa...

  ReplyDelete
  Replies
  1. kokeilemaan vaan! itsehän olen maailman soheltavin menijä mutta ei jäänyt väri kiinni lattiaan tai seiniin vaikka sitä niihinkin ihan kiitettävästi roiskui:---)

   Delete
 3. Mie innostuin kanssa just tuosta samasta postauksesta ja valkasin ja värjäilin sortsit! Asuinkumppani ei kyl kauheesti päätä silittäny kun koko kämppä löyhkäs ihan kloorilta ja onnistuin yhen leivontakulhonkin värjäämään pinkiks... Hups!

  -e

  ReplyDelete
  Replies
  1. vitsit kun haluun kanssa valkasta yhdet shortsit että pääsis nekin värjäämään mutta hui jos se haisee! eikun eihän se haittaa kun värjään täällä vanhempieni luona, painun sitten pakoon omaan kotiin hienoine shortseineni ja jätän vaan hajut jälkeeni muhahaha!: DD

   Delete
 4. tulipa lopputuloksesta kiva :---) !

  ReplyDelete
  Replies
  1. no jos kerran itse värjäyksen mr miyagini sitä on mieltä niin kai tässä itsekin pitää olla tyytyväinen hehh:33

   Delete