January 20, 2012

wig!!!Picked up my package from ASOS today, and that's what was inside. A supercool lilac wig and a floral spring jacket that was on sale. I love 'em! What do you think? I still gotta go get the 2nd part of the order tomorrow. So annoying they couldn't come the same time.. Anyway pictures of what's in the package number two coming later. Unless it turns out to be awful and I return it:---D but I think not. and HOPE not!!

Love, Nina

6 comments :

 1. :DDD aika ihana paita...

  ReplyDelete
 2. :DDD se on takki ja SE ON IHANA!

  ReplyDelete
 3. MEneekö muuten hermo tuohon punaisen värin ylläpitoon ku pitääö nii useasti värjätä? Itellä oli kerra puoli vuotta semmoset hyvin saman punaset hiukset ku sulla ja joka toinen viikko läträsin suoravärien yms kanssa.
  Se oli helvetin rasittavaa :-D Tuntu et tyynyliinaki sai vähä väriä, pyyhkeet, kaakelit, oma iho arghhhhhhh. Ei jaksanu sitte enempää :((( Se oli niin hirveä ku se kulahti.

  ReplyDelete
 4. eeei mulla mitään ongelmaa oo ollut, aina kun pesen hiukset niin laitan pikkaisen suoraväriä hoitoaineen sekaan ja päähän ihan vaan hoitoaineen/naamion vaikutusajan ajaksi. ei siinä mitään ylimääräistä vaivaa oo ollut paitsi et pitää kiskoo kumihanskat käteen kesken suihkun ettei kädet värjäänny:D pyyhe kyllä on hieman lila mutta pesussa lähtee. ei mulla mihinkään muualle oo tarttunut väriä, tietääkseni:3 haalistunut tää tukkai on tosi vähän ton suoravärin ansiosta vaikka kampaajastakin on jo kaksi kuukautta! eilen tosin varasin seuraavan ajan kun tota juurikasvua on pääsy jo näkyville asti8--) onkohan sulla ollut joku huono se suoraväri? taisitten jos sitä et oo sekottanut hoitoaineeseen niin on vähän sotkuisempaa touhua? harmi että sulla on jääny niin huonot kokemukset:(

  ReplyDelete
 5. hooh hurjaa :D ihmisten pitäis käyttää enemmän peruukkeja, miksei kellään näe muuten kuin vappuna ihania hopeisia kutreja?

  ReplyDelete